Skip to main content

Artikelen
nieuwsberichten

VVBI zoekt twee nieuwe bestuursleden

De VVBI zoekt voor 2023 twee nieuwe bestuursleden. De secretaris kan niet langer tijd vrijmaken. Een ander bestuurslid treedt af.

Website van VVBI weer klaar voor toekomst

De website van Vereniging Voor Biometrie & Identiteit is gemoderniseerd na een upgrade en klaar is voor verdere toekomstige inhoudelijke toevoegingen en uitbreidingen. Een korte toelichting.

Algemene Vergadering: procedure in 2022

De maatregelen m.b.t. het Coronavirus verhinderen ook dit jaar een gebruikelijke gang van zaken van de Algemene Vergadering van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI). Via e-mail wordt de laarlijkse vergadering in 2022 stapsgewijs uitgevoerd.

VVBI-leden krijgen korting op masterclasses van Considerati

Vrouwe justitia

Romy ter Beek geeft samen met een collega op 30 november 2021 een Masterclass Biometrie en een Masterclass Data Protection Impact Assessment. VVBI-leden kunnen 15% korting krijgen bij deelname.

De vele haken en ogen aan biometrische identificatie

Is biometrische identificatie nu echt wel zo veilig? Dat zullen deelnemers aan de najaarsbijeenkomst van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI) zich na afloop ongetwijfeld hebben afgevraagd. Zo begon de dag met een inleiding over hoe systemen voor gezichtsherkenning te misleiden zijn.

René Besselink benoemd tot VVBI-erelid

René Besselink

De Algemen Vergadering 2020 van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit heeft René Besselink benoemd tot erelid van de VVBI.  René is het tweede erelid sinds de formele oprichting van de VVBI in 2013. Hij voelt zich vereerd.