Berichten over
bijeenkomsten

Definitieve uitnodiging Najaarsbijeenkomst 2021

Op 29 september 2021 organiseert de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVVBI) weer een (fysieke) bijeenkomst. VVBI-leden, ge├»nteresseerden uit het bedrijfsleven,  de overheid, , kennis­instituten en andere zijn weer van harte welkom. Meld u snel aan en verzeker u van deelname!

Voorlopige uitnodiging Najaarsbijeenkomst 2021

Na bijna twee jaar organiseert de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit een interessante najaarsbijeenkomst in De Grolsch Veste. VVBI-leden en anderen zijn van harte welkom. Aanmelding vooraf is noodzakelijk.

In aanloop naar de 14e VVBI-bijeenkomst (tijdens COVID-19)

Na lang wachten en de nodige aarzeling vanwege COVID-19 is het initiatief genomen om weer een VVBI-bijeenkomst te organiseren. Dit stemt mij en anderen positief.

VVBI-najaarsbijeenkomst 2021 wordt voorbereid voor 29 september

Na bijna twee jaar komt er weer een Nederlandstalige bijeenkomst over biometrie en identiteit. Het voorlopige programma is veelbelovend. Hopelijk staan de coronamaatregelen de doorgang niet in de weg.

Een verslag van de VVBI-bijeenkomst op de Maasvlakte

Parkeerplaats Maasvlakteplaza met vrachtwagens

Het was me gelukt om op tijd aanwezig te zijn op de VVBI-najaarsbijeenkomst 2019. De locatie was echt top (trucker-stop) en een zeer aangename verassing in vergelijking tot de collegebanken en/of conferentieruimtes:

Uitnodiging Najaarsbijeenkomst 2019

De VVBI-najaarsbijeenkomst 2019 belooft spannend te worden. Niet alleen interessante presentaties over oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken zijn te verwachten maar ook een groepsexcursie naar de RWG-containerterminal. Wees erbij op dinsdag 5 november op Maasvlakte 2 Rotterdam. Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Snel aanmelden dus bij het secretariaat.

Contact opnemen

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Ron van Troost)

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Ruud Huijts)

Ook lid worden

Het VVBI-lidmaatschap is voor personen met interesse in de aspecten en facetten rondom biometrie in identiteitsvastelling. Het lidmaatschap biedt meerdere voordelen, terwijl de contributie minimaal is.
Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Op vvbi.nl zoeken