Skip to main content

VVBI bedankt secretaris en mede-oprichter Anton Kuip

Anton Kuip is na afloop van zijn zittingsperiode van 3 jaar gestopt als secretaris van de VVBI. Op de Algemene Ledenvergadering van 13 april 2016 is hij hartelijk bedankt voor zijn bijdrage aan de vereniging.

Anton Kuip heeft samen met René Besselink, Ruud Huijts en Werner Roest aan de wieg van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit gestaan. Met het beëindigen van het Nederlands Biometrie Forum hebben zijn de VVBI opgericht en samen het eerste bestuur gevormd.

Anton Kuip heeft met plezier de taak van secretaris vervuld gedurende de afgelopen drie jaar, Ondertussen is hij al een jaar met pensioen. Dit is voor hem een reden is om het stokje over te geven aan de nieuwe secretaris Ron van Troost.

Voorzitter Ruud Huijts heeft Anton als secretaris hartelijk bedankt voor zijn inzet en bijdrage aan de VVBI. Dankzij Anton is de VVBI-najaarsbijeenkomst in 2014 tot ieders tevredenheid bij Nedap in Groenlo gehouden. Anton heeft jarenlang een rol in de ontwikkeling van biometrie gespeeld. Ruud Huijts sprak hiervoor ook zijn dank uit namens alle anderen.

Anton zal zich nu meer op zijn andere hobby richten, de stoomhoutzagerij in Groenlo.

DSC 7381 640

DSC 7386 640

DSC 7388 640