Algemene Vergadering: procedure in 2022

De maatregelen m.b.t. het Coronavirus verhinderen ook dit jaar een gebruikelijke gang van zaken van de Algemene Vergadering van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI). Via e-mail wordt de laarlijkse vergadering in 2022 stapsgewijs uitgevoerd.

Overwegingen van het bestuur

Ook dit jaar willen wij (het bestuur) nog graag proberen te voorkomen dat Corona ons tegenzit. Vandaar dat wij hebben besloten tot een alternatieve uitvoering van onze algemene vergadering. Dit jaar dus helaas nog geen gebruikelijke fysieke bijeenkomst voor onze Algemene Vergadering.

Het bestuur vraagt de leden mee te werken aan deze alternatieve vorm van Algemene Vergadering met als doel:

 • het bestuur decharge te verlenen voor het gevoerde beleid in 2021,
 • het bestuur volgens de ingezette koers door te laten gaan in 2022.

Tijdspad Algemene Vergadering

Onderstaande opzet doet volgens het bestuur nog steeds recht aan de noodzaak en opzet van de Algemene Vergadering:

 1. Alle leden ontvangen de stukken behorend bij de agendapunten van de Algemene Vergadering als bijlagen via e-mail op 11 april 2022. Het verslag (positief advies) van de financiƫle commissie is eveneens bijgevoegd.
 2. De documenten zijn voor leden ook op vvbi.nl te vinden. Inloggen is hiervoor vereist.
 3. Elk lid heeft tot maandag 2 mei 2022 de tijd om zijn/haar instemming en/of eventuele bezwaren en verzoeken voor meer toelichting via e-mail bij de secretaris kenbaar te maken (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
 4. Uiterlijk 27 mei 2022 ontvangen de leden de uitgebrachte reacties met de feedback van het bestuur.
 5. Indien nodig wordt nog een cyclus van tweemaal twee weken ingelast om de reacties naar behoren af te handelen.
 6. Uiterlijk 27 mei (of eventueel 14 juni) 2022 brengt het bestuur de leden op de hoogte van de definitieve afloop van de Algemene Vergadering.

Houd a.u.b. de planning in de gaten.

Contact opnemen

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Ron van Troost)

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Ruud Huijts)

Ook lid worden

Het VVBI-lidmaatschap is voor personen met interesse in de aspecten en facetten rondom biometrie in identiteitsvastelling. Het lidmaatschap biedt meerdere voordelen, terwijl de contributie minimaal is.
Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Op vvbi.nl zoeken