Disclaimer

Leden van de Vereniging voor Biometrie en Identiteit (VVBI) hebben met zorg en aandacht de op deze website getoonde informatie samengesteld. Toch is het mogelijk dat informatie op één van de vele pagina's onvolledig en/of onjuist is.

De website en de meeste onderdelen daarvan zijn eigendom van de VVB tenzij anders vermeld. Het is toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de VVBI, mits dit gebeurt in de geest van de statuten en reglementen van de VVBI.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. De VVBI behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Hoewel de VVBI alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is de VVBI niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Ter informatie van de bezoeker zijn in deze site bepaalde (hyper)links opgenomen, die naar websites buiten het domein van de VVBI leiden. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van de VVBI. Hoewel de VVBI deze verwijzingen gecontroleerd heeft, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van een webpagina die niet door de VVBI wordt onderhouden, wordt afgewezen.

De VVBI sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met deze website.


Contact opnemen

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Ron van Troost)

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Ruud Huijts)

Ook lid worden

Het VVBI-lidmaatschap is voor personen met interesse in de aspecten en facetten rondom biometrie in identiteitsvastelling. Het lidmaatschap biedt meerdere voordelen, terwijl de contributie minimaal is.
Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Op vvbi.nl zoeken