• Start
  • Nieuws
  • VVBI-leden krijgen korting op masterclasses van Considerati

VVBI-leden krijgen korting op masterclasses van Considerati

Vrouwe justitia

Romy ter Beek geeft samen met een collega op 30 november 2021 een Masterclass Biometrie en een Masterclass Data Protection Impact Assessment. VVBI-leden kunnen 15% korting krijgen bij deelname.

Verwerking van biometrische gegevens vanuit juridisch perspectief

Op de succesvolle najaarsbijeenkomst 2021 in Enschede was Romy ter Beek één van de interessante sprekers.  Zij heeft vanuit juridisch perspectief het een en ander verteld over de verwerking van biometrische gegevens. In de beperkte tijd heeft zijn niet alles facetten kunnen behandelen en zijn niet alle vragen aan bod gekomen.

Romy geeft samen met een collega een online Masterclass Biometrie en Privacy en Masterclass Data Protection Impact Analysis (DPIA) op dinsdag 30 november 2021.  We hebben kunnen regelen, dat VVBI-leden 15% korting krijgen op het volgen van deze masterclasses. Bij aanmelding dient men te vermelden dat men lid is van de VVBI.

Masterclass Biometrie en Privacy

In deze masterclass worden alle do’s and don’ts met betrekking tot de verantwoorde inzet van biometrie besproken. Hierbij wordt onder andere ingegaan op het juridisch kader, richtlijnen van toezichthouders en het uitvoeren van impact assessments.
De online masterclass is op 30 november van 13.00 tot 16.00 uur en bestemd voor (beleids)juristen, beleidsmedewerkers, Risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers.
Deelnemende VVBI-leden genieten 15% korting.

Masterclass Data Protection Impact Assessment (DPIA)

Tijdens deze masterclass leert men hoe een Data Protection Impact Assessment (DPIA) uit te voeren.
De online masterclass is op 30 november van 09.00 tot 12.00 uur en bestemd voor (beleids)juristen, beleidsmedewerkers, risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers.
Deelnemende VVBI-leden genieten 15% korting.

Meer informatie over de opleidingen van Considerati is op hun website te vinden.

Romy ter Beek is VVBI-lid,  legal consultant bij Considerati en gespecialiseerd in privacy en gegevensbescherming. Meer specifiek is zij gespecialiseerd in biometrie, gegevensdeling in publiek-private samenwerkingsverbanden, het uitvoeren van DPIA’s op dit gebied en het creëren van ‘awareness’ binnen een organisatie door trainingen te geven.

Meld je aan als lid

Het lidmaatschap is bedoeld voor personen met interesse in de aspecten en facetten die spelen rondom biometrie en identiteit.

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

De jaarcontributie is slechts € 50.

Het lidmaatschap biedt o.a. gratis toegang tot de VVBI-bijeenkomsten.

Contact opnemen met de VVBI

E-mail

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Secretariaat (Ron van Troost)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Webmaster (Ruud Huijts)

Postadres

  • Maerten van Heemskerckstraat 68
  • 1964 ED Heemskerk
  • Nederland

Bestuur