• Start
  • Nieuws
  • VVBI-najaarsbijeenkomst 2021 wordt voorbereid voor 29 september

VVBI-najaarsbijeenkomst 2021 wordt voorbereid voor 29 september

Na bijna twee jaar komt er weer een Nederlandstalige bijeenkomst over biometrie en identiteit. Het voorlopige programma is veelbelovend. Hopelijk staan de coronamaatregelen de doorgang niet in de weg.

"Biometrische herkenning is nog geen identificatie"

De 14e bijeenkomst van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI) heeft even op zich laten wachten door de komst van COVID-19 en de vele opvolgende maatregelen om de coronapandemie te bestrijden. En ook op dit moment blijft het afwachten of de dan geldende coronamaatregelen de doorgang niet zullen bemoeilijken. De vooruitzichten zijn echter dusdanig, dat de VVBI het aandurft en haar best doet om in het najaar van 2021 weer een bijeenkomst te organiseren.
Onder de titel "Biometrische herkenning is nog geen identificatie" zullen actuele onderwerpen over het gebruik van biometrie in persoonsherkenning de revue passeren. Naast VVBI-leden zijn anderen met interesse in biometrie en identiteit ook van harte welkom.

Locatie in het mooie Twente

De VVBI-najaarsbijeenkomst 2021 zal plaats vinden in De Grolsch Veste in Enschede. Dankzij 20face die de sponsor van deze bijeenkomst is, kunnen we gebruik maken van deze mooie faciliteit. Voorgaande VVBI-bijeenkomsten zijn op allerlei unieke locaties gehouden, maar nog niet eerder in de catacomben van een voetbalstadion. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is erg goed en er is ruim voorzien in parkeergelegenheid.

Boeiend programma aanstaande

Aan het programma van de VVBI-najaarsbijeenkomst 2021 wordt nog hard gewerkt. Het is de bedoeling in de loop van de ochtend te starten. Vervolgens zullen er meerdere presentaties en mogelijk demonstraties zijn. Het inhoudelijke deel belooft zeer interessant te worden. De exacte inhoud is nog in bewerking, maar er zijn al veelbelovende toezeggingen van sprekers. Dick Fens van 20face, Peter de Gier en Jan van Buren van Lucom, Luuk Spreeuwers van Universiteit Twente en Romy ter Beek van Considerati hebben zich bereid verklaard hun deskundigheid te willen delen.
Tijdens de ontvangst, lunch, pauze en borrel zal er ook weer tijd en ruimte zijn om met andere vakgenoten, materiedeskundigen en geïnteresseerden kennis te maken, onderling van gedachten te wisselen, echt bij te praten en anderszins te netwerken.

Vooraf aanmelden verplicht

VVBI-leden krijgen vanzelfsprekend gratis toegang tot de Najaarsbijeenkomst 2021. Een beperkt aantal studenten kan ook zonder kosten aanwezig zijn. Aan overige geïnteresseerden wordt een bijdrage van € 100 gevraagd en kunnen dus beter lid worden (voordeliger).
In alle gevallen dient men zich vooraf aan te melden bij het VVBI-secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Alle aanwezigen kunnen rekenen op koffie en thee, complete lunch en borrel, mits tijdig aangemeld.

Meld je aan als lid

Het lidmaatschap is bedoeld voor personen met interesse in de aspecten en facetten die spelen rondom biometrie en identiteit.

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

De jaarcontributie is slechts € 50.

Het lidmaatschap biedt o.a. gratis toegang tot de VVBI-bijeenkomsten.

Contact opnemen met de VVBI

E-mail

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Secretariaat (Ron van Troost)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Webmaster (Ruud Huijts)

Postadres

  • Maerten van Heemskerckstraat 68
  • 1964 ED Heemskerk
  • Nederland

Bestuur