Aankondiging Voorjaarsbijeenkomst 2018

Thema: Biometrie in Toegangscontrole
Datum: woensdagmiddag 24 april 2018.
Locatie: Heras Experience Center, Industrieweg 18, Oirschot
Noteer in je agenda!.Meer informatie volgt.

Aankondiging Najaarsbijeenkomst 2017

Geschreven door Ron van Troost.

Wat betekent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) voor het gebruik van biometrie en de huidige operationele toepassingen? Op 22 november 2017 organiseert de VVBI haar negende landelijke bijeenkomst. De invoering van de nieuwe EU-privacywetgeving staat per mei 2018. Daarom is gekozen voor dit zeer actuele thema, dat erg leeft in de markt.

De sprekers zullen nader op het thema ingaan. Ook zal aangegeven worden welke acties er door diverse bedrijven (kunnen) worden ondernomen om op de veranderingen voorbereid te zijn.

De VVBI is druk bezig met de organisatie van deze Najaarsbijeenkomst 2017:

  • De bijeenkomst is bij Innovalor in Amersfoort, goed bereikbaar met auto (parkeergarages op korte afstand) en openbaar vervoer (enkele minuten van het station).
  • Het programma is nog in de maak, maar u kunt de datum alvast in uw agenda noteren.
  • De bijeenkomst is toegankelijk voor leden van de VVBI en niet-leden. Er is een maximum van 50 plaatsen beschikbaar. Daarbij hebben VVBI leden uiteraard voorrang bij aanmelding.

U kunt zich reeds voor deelname aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nadere informatie met het definitieve programma en overige details volgt.