UConnect2017 - The Act-Now Economy

Nieuwsberichtuconnect 2017

UConnect2017  - The Act-Now Economy
Wanneer: woensdag 29 maart 2017
Tijd: 10 - 17 uur
Waar: Burgers’ Zoo te Arnhem

Op 29 maart aanstaande organiseert BioTrust hun jaarlijks UConnect event. Het thema van UConnect 2017 is de ‘Act-Now Economy’: de transitie, uitdagingen en kansen. De plenaire sprekers en parallelle sessies richten zich op 3 essentiële onderwerpen voor ‘Act-Now organisaties’: Biometrische Authenticatie, Smart Privacy en Real-time besluitvorming.

U kunt zich hier inschrijven voor een gratis toegangsbewijs.

Is uw organisatie er al klaar voor?

Dat onze wereld alsmaar sneller wordt is overduidelijk. We willen nu informatie en beslissingen in een handomdraai kunnen nemen op basis van real-time data. De transitie naar een ‘Act-Now organisatie’ biedt vele mogelijkheden en tegelijkertijd worden organisaties uitgedaagd om integrale oplossingen te vinden voor o.a. het implementeren van real-time besluitvorming. En wat betekent de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR) voor mijn organisatie? Hoe optimaliseer ik mijn klantbeleving dmv biometrische authenticatie? Op UConnect 2017 vindt u antwoorden en inspiratie in toonaangevende keynotes en praktijkgerichte parallelle sessies.

Roel Spans CEO van USoft “Voor het 3e jaar op rij brengen we business en IT samen om ervaringen te delen hoe uit te groeien naar een ‘Act-Now organisatie’.

Bekijk de website voor het hele programma en sprekersoverzicht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (marketingmanager).

Meld je aan als lid

Het lidmaatschap is bedoeld voor personen met interesse in de aspecten en facetten die spelen rondom biometrie en identiteit.

Lid worden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

De jaarcontributie is slechts € 50.

Het lidmaatschap biedt o.a. gratis toegang tot de VVBI-bijeenkomsten.

Contact opnemen met de VVBI

E-mail

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Secretariaat (Ron van Troost)
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Webmaster (Ruud Huijts)

Postadres

  • Roestuin 48
  • 3343 CV Hendrik Ido Ambacht
  • Nederland

Bestuur