Uitnodiging Voorjaarsbijeenkomst 2018

Thema: Biometrie in Toegangscontrole
Datum: dinsdag 24 april 2018
Locatie: Heras Experience Center, Industrieweg 18, Oirschot
Kom ook!
Zie uitnodiging  en meld u tijdig aan bij het secretariaat.
Capaciteit is beperkt.

VVBI voorjaarsbijeenkomst 2018 1200x600

Uitnodiging Voorjaarsbijeenkomst 2018

Geschreven door Ruud Huijts.

Biometrie in toegangscontrole is het thema van 10e bijeenkomst van de Vereniging van Biometrie & Identiteit op 24 april 2018 in het Heras Experience Center te Oirschot. Leden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Uitnodiging Najaarsbijeenkomst 2017

Geschreven door Ruud Huijts.

"Biometriegebruik onder nieuwe EU privacywetgeving (AVG/GDPR)” staat op woensdagmiddag 22 november 2017 centraal tijdens de Najaarsbijeenkomst van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI). Leden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Aankondiging Voorjaarsbijeenkomst 2018

Geschreven door Ruud Huijts.

Welke rol speelt biometrie in toegangscontrole? Op 24 april 2018 organiseert de VVVBI haar tiende bijeenkomst rondom dit thema. Verschillende sprekers zullen de laatste stand van zaken en ontwikkelingen toelichten.

Aankondiging Najaarsbijeenkomst 2017

Geschreven door Ron van Troost.

Wat betekent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) voor het gebruik van biometrie en de huidige operationele toepassingen? Op 22 november 2017 organiseert de VVBI haar negende landelijke bijeenkomst. De invoering van de nieuwe EU-privacywetgeving staat per mei 2018. Daarom is gekozen voor dit zeer actuele thema, dat erg leeft in de markt.

VVBI-voorjaarsbijeenkomst 2017 uitnodiging

Geschreven door Ruud Huijts.

Op dinsdagmiddag 11 april 2017 kunnen de leden van de Vereniging Voor Biometrie & Identiteit (VVBI), vakgenoten en andere geïnteresseerden elkaar weer ontmoeten en bezig zijn met de ontwikkelingen rondom biometrie en identiteit. Het thema van de achtste landelijke bijeenkomst is "Gelaatsherkenning".